Bliv medlem


Og bliv samtidig medlem af Aarhus Håndværkerforening. Ønsker du at høre mere om Aarhus Tømrerlaug, og hvad vi kan tilbyde dig som medlem, så kontakt os. 

 

Kontakt Aarhus Tømrerlaug

Netværk og viden


Et medlemsskab af Aarhus Tømrerlaug giver mange fordele. Du får mulighed for at netværke med ligesindede, du får nem adgang til sparring, og du får et fællesskab, som er unikt. 
 

Om Aarhus Tømrerlaug

fIND DIN LOKALE TØMRER


Har du brug for et velorganiseret og professionelt tømrerfirma, der er konkurrencedygtigt på alle parameter så klik på linket og kom direkte ind til vores medlemsoversigt. 
 

Se medlemsoversigt her

BYG Garanti

De fleste private forbrugere vælger at bruge en byggevirksomhed med garanti. Det betyder nemlig, at de kan få dækket eventuelle fejl og mangler i forbindelse med byggeriet.

Byg Garanti omfatter kun medlemmer af Dansk Byggeri. Et medlemskab er branchens blåstempling og betyder, at virksomheden lever op til krav om god kundeservice, tager et socialt ansvar og overholder overenskomster, hvilket er væsentligt i forhold til markedsføring ovefor kunderne.

Medlemsvirksomhederne bliver automatisk markedsført på hjemmesiderne byggaranti.dk og krak.dk samt gennem Dansk Byggeris landsdækkende kampagner for Byg Garanti.

Se vores medlemsliste