Bliv medlem


Og bliv samtidig medlem af Aarhus Håndværkerforening. Ønsker du at høre mere om Aarhus Tømrerlaug, og hvad vi kan tilbyde dig som medlem, så kontakt os. 

 

Kontakt Aarhus Tømrerlaug

Netværk og viden


Et medlemsskab af Aarhus Tømrerlaug giver mange fordele. Du får mulighed for at netværke med ligesindede, du får nem adgang til sparring, og du får et fællesskab, som er unikt. 
 

Om Aarhus Tømrerlaug

fIND DIN LOKALE TØMRER


Har du brug for et velorganiseret og professionelt tømrerfirma, der er konkurrencedygtigt på alle parameter så klik på linket og kom direkte ind til vores medlemsoversigt. 
 

Se medlemsoversigt her

Om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri er en erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 6.000 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustrien.

Dansk Byggeri sikrer overenskomster, yder medlemsservice og udøver politisk indflydelse på vegne af medlemsvirksomhederne og deres ca. 70.000 ansatte. Dansk Byggeri dækker hele Danmark og alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeri er opdelt i 12 regioner, som har hver deres bestyrelse, og som varetager medlemsvirksomhedernes regionale og lokale interesser indenfor erhvervs-, beskæftigelses- og uddannelsespolitik.

Derudover har Dansk Byggeri 26 sektioner, der varetager medlemsvirksomhedernes faglige og branchemæssige interesser.

Se vores medlemsliste